Lybica, la cervesa artesana que fem a Llívia.

Lybica Original: Una birrum equilibrada, fresca i suau al paladar. Llarga en boca amb matisos de malta permanents. Per prendre en qualsevol momentum.

Ingredientums: aigua de Llívia, llúpol, malta i llevat

Graduació: 4,7%

Estil: Lager

Ibus: 28

EBC: 9,8

Lybica IPA: La combinació de llúpols li dóna una personalitat pròpia que fa una birrum rodona per la seva força en sabor i lleugeresa en boca. Per gaudir-la amb tranquil·litat. Color ambre natural.

Ingredientums: aigua de Llívia, llúpol, malta i llevat

Graduació: 6,2%

Estil: Indian Pale Ale

Ibus: 60

EBC: 15,5

BIRRUM

PECULIARIS

És peculiaris perquè és de Llívia, un entorn peculiaris.

És artesana perquè complim tots els requisits per ser-ho.

Fem la nostra birrum amb molta cura i amb l’atenció directa del mestre cerveser, combinant l’art de l’elaboració artesanal amb l’ajuda tecnològica per garantir una qualitat excepcionalis. Tampoc afegim additius ni conservants, t’assegurem que és birrum de veritat de la bona.

Els ingredientums són tan naturalis que els pillem de la muntanya. Tal qual. Un d’ells és l’aigua del riu Err de Llívia. Més ecològic que això, res. També tenim malta, llúpol i llevat. Què més vols? Ja t’ho diem nosaltres, no et cal res més perquè una bona birrum no necessita res més.

I tu diràs, i això és rellevant? Doncs sí. Això vol dir que mantindrà totes les propietats nutritives i organolèptiques pròpies de la birrum. Tal com ha de ser.